Bänkskiva i betong

– För ett hem med stil

Stockholms största tillverkare av bänkskivor i betong

Välkommen till Stockholms största leverantör av bänkskivor i betong! Med våra bänkskivor i betong så vill vi på ett enkelt och prisvärt sätt hjälpa våra kunder att individualisera och skapa dynamik i deras hem. Genom alla våra år på marknaden så har vi på Betongstil fokuserat på att utveckla bänkskivor i betong som ligger i framkant beträffande design samt hållbarhet.

En bänkskiva i betong är slitstark och tålig likt en stenskiva. Därutöver, så är betong ett väldigt dynamiskt material som ger en effekt av modernism, samtidigt som det även utstrålar mjuka jordnära värden.

Helhetslösning -vi utför allt vid en leverans av en bänkskiva i betong

Genom vårt tillvägagångssätt så kan vi gjuta en bänkskiva i betong upp till 4 meter i ett enda stycke, utan fula skarvar
Utöver tillverkningen av bänkskivan så levererar vi en unik helhetslösning, där vi även:

  • Mäter – tar ansvar ifrån kund
  • Monterar spishäll samt diskho
  • Leverans
  • Monterar bänkskivorna

På Betongstil satsar vi på kvalitet och design för våra bänkskivor i betong, vi använder oss bland annat av en specialbetong som är framtagen specifikt för de höga krav som ställs på hållfastighet, hygien och design för en bänkskiva som skall vara i ett kök. Angående efterbehandlingen så är det möjligt att välja mellan en lackad eller en vaxad yta. Dessa valmöjligheter visar vi exempel på för kunden med hjälp av testskivor inför efterbehandlingen.

Kostnadseffektiv tillverkning av våra bänkskivor i betong

Genom en unik platsgjutning så kan vi optimera och effektivisera hela tillverkningsprocessen. Det betyder att vi även kan erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Prisexempel: 40 mm bänkskiva 2000 mm längd, 600 mm bred med 2 håltagningar för spis och ho inklusive mätning, montering samt leverans för 11500 kr*

Skicka oss måtten (bredd, längd) på bänkskivorna via vårt kontaktformulär under fliken kontakt så återkommer vi inom 2 dagar med ett kostnadsförslag!

* Förutsatt att vi kan använda oss utav rotavdraget

Jämfört med våra konkurrenter så kräver vi ingen förskottsbetalning vid en beställning av en bänkskiva i betong.

Mer om Bänkskivor:

TillverkningsprocessFrågor och svarKontakt

Bildexempel på bänkskivor i betong: