Betonggolv och Betongväggar med stil.

Betongstil har satt som mål att vidareutveckla och ta industriell design till en helt ny nivå. I ett steg i denna process så har vi på Betongstil valt att under dem senaste åren att utveckla vårt material samt vår teknik för våra betonggolv samt betongväggar, detta för att kunna skapa dem ultimativa betonggolv samt betongväggarna. Genom att vi bytte ifrån vanlig betong till vårt cementbaserade CreteDeco™ så har vi nu möjligheten att lägga våra betonggolv och betongväggar helt för hand kvadratmeter för kvadratmeter, på detta sätt så kan vi nu skapa betonggolv med ett helt unikt mönster som ligger långt ifrån vanliga monotona betonggolv.

”Vi på betongstil häller inte ut betong som får härda, vi på Betongstil skapar konstverk utav betong helt för hand, kvadratmeter för kvadratmeter”

En annan design fördel med våra betonggolv samt betongväggar är att vi även kan färga in vår betong, detta betyder att kunden kan välja helt fritt ibland alla gråa nyanser för att på så sätt kunna hitta exakt den rätta nyansen.

Betonggolv med många praktiska fördelar

Genom vårt material och teknik så har vi följande fördelar jämfört med vanliga betonggolv :

-Inga förarbeten som armering eller rivning av befintliga material

  • Inga efterarbeten – Ingen diamantslipning etc
  • Slit och fläcktåligt – Genom våra efterbehandlingar så får man ett bra skydd
  • Snabb härdning – Kan belastas redan efter 24 timmar
  • Komfort – Ger en mycket varmare och mjukare känsla att gå på
  • Materialet Bygger endast 3-4mm – kan appliceras direkt på befintlig yta

BETONGGOLV MED SKYDDAD YTA

Betongstils golv är och förblir vackra i alla år framöver. I motsats till andra golvläggare så inkluderar vi på Betongstil även två efterbehandlingar av våra Betonggolv efter våra läggningar. Genom dessa efterbehandlingar så får man ett bra skydd mot fläckar samt slitage.

Betonggolv

– Exempelbilder & inspiration